Bitcoin kopen

Bitcoin kopen bij Bitzeb

Een bitcoin kopen is een weloverwogen beslissing waarbij u een eventueel risico natuurlijk zoveel mogelijk uit wil sluiten. Gelukkig staan de specialisten van Bitzeb daarin graag voor u klaar. Bij ons kunt u op een veilige en betrouwbare manier uw bitcoin kopen vanuit de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Daarnaast zorgen we voor een uitstekende service waarbij onze helpdesk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Bitcoins kopen doet u dan ook het beste bij Bitzeb.

Bitcoins kunnen op veel manieren gebruikt worden als betaalmiddel. Zo worden ze onder andere toegepast bij de aankoop van onroerend goed, maar ook voor het kopen van gebruiksvoorwerpen zoals bijvoorbeeld auto’s. Bitcoins hebben een sterk fluctuerende prijs. Een bitcoin kopen is daarom ook zeer interessant als waardevolle belegging. Bij Bitzeb staan we daarom graag voor u klaar als u een bitcoin wilt kopen met IDeal.

Daarbij bent u verzekerd van een veilige én snelle transactie. Om uw veiligheid te kunnen garanderen, maken we bij Bitzeb altijd gebruik van een verificatieproces. Daarnaast worden persoonlijke gegevens verzonden via een beveiligde verbinding welke voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bitcoin kopen doet u dan ook makkelijk, betrouwbaar en snel via het online platform van Bitzeb.

Bitcoin verkopen

Online bitcoin kopen

Als u online bitcoin wilt kopen betaalt u bij ons gegarandeerd de laagste prijs. Dat komt omdat ons systeem de prijzen op de beurzen continu voor u vergelijkt. Dit bespaart tijd maar natuurlijk ook geld. Ook als u uw bitcoin wilt verkopen kunt u rekenen op een snelle afhandeling. De transactie wordt dan ook direct verwerkt en in de wachtrij gezet. Daarna ontvangt u uw geld al binnen één werkdag op uw bankrekening.

Om de verwerking van uw verkoop zelf te kunnen monitoren, kunt u gebruik maken van uw eigen online transactie overzicht. Deze beheerpagina is natuurlijk ook toegankelijk als u een bitcoin wilt kopen bij Bitzeb. Ook qua ondersteuning en support staan we graag voor u klaar. Zo is onze klantenservice 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Hier kunt u terecht met al uw vragen omtrent de aan- of verkoop van uw bitcoins. Onze specialisten helpen u graag verder. Natuurlijk niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in het weekend. We bieden u altijd een optimale veiligheid en een uitstekende service. Zo ligt beleggen in bitcoins ook voor u binnen handbereik. Ons overzichtelijke en transparante platform is eenvoudig en snel in gebruik. Neem direct vrijblijvend contact op.